عادل عبدالرحمن يكتب : الغلبان الشقيان ملوش ضهر !!


حمادة العشماوي مواطن مصري غلبان شقيان ويترزق الله من بيع شوية خضار فاكهة حرنكش بطاطا وبيأكل أولادة بالحلال !!
حمادة العشماوي كل تهمته أنه بيحب بلدة كفرالزيات وبيغير عليها وبيشجع فريقها لدرجة الجنون ؛ وضيف قبل كل دة أنه بيحب وطنه الأكبر مصر وبيعشقه عشق الدم في كل المناسبات الوطنية تلاقيه وكل الاعياد الوطنية تلاقيه بيهتف وبيشجع وبيأيد القيادة السياسية والدولة المصرية بكل أركانها يعني راجل من الاخر شهم وجدع وابن بلد .
حمادة العشماوي كبير مشجعي فريق المالية بكفرالزيات وطبعا بيحضر كل المباريات لفريقه وبيلف وراه في كل المدن والبلاد وأثناء مباراة المالية مع تلا للصعود لدوري المحترفين بالدرجة الأولى وبعد الهدف الرابع حمادة بحركة لا إرادية خلع الجلابية والفانلة الداخلية وبكل عفويه من شدة فرحته استرسل في الرقص فرحا وابتهاجا بالفوز الكاسح وعلي فكرة المباراة غير مذاعة لا بالراديو ولا التلفزيون !!!
معالي وزير الشباب والرياضة يوجه باتهام حمادة العشماوي المواطن الغلبان بتهمة الفعل الفاضح !!!!!
ويتقبض علي حماده بتهمة الفعل الفاضح ؟؟!!!
نحن لا نبرر خطأ حمادة في خلع ملابسه ولكن ندينه ونرفضه ولكن لا ندبحة ولا نقهره ولا نحبسه ولا تتسبب في خراب بيته لان دة اغتيال لفرحة حمادة بصعود فريقة لدورة الترقي أو للفوز الكبير 0/5 علي فريق تلا ..
هل أجرم حمادة العشماوي المواطن البسيط في حق المجتمع بالفعل ألفاضح لمجرد ان خلع ملابسه لا والله لم يجرم هذا المسكين الذي تصرف بعفويه الراجل البسيط وجاء الفعل لا إراديا ولم يأتي بحركات وايحاءات جنسبة حتي نتهمه بالفعل ألفاضح لم يتحرش بأنثي حتي نقول اتي فعل فاضح يخدش حياء الذوق العام !!!
ياسادة الفعل الفاضح الذي نراه يوميا في اغاني المهرجانات الهابطه لبيكا وشطه وحنجره ومسخره !!!
لماذا لم نحاسب رواد الحفلات و الافراح والليالي الملاح في الساحل عندما نري مناظر مقززة علي شاشات التلفاز في حفلات عمرو دياب وتامر حسني وغيرها !!!
لما لم نحاكم الاعب الذي يخلع فانلته ه بعد إحراز هدف الفوز وتكون المباراة مذاعة للعالم أجمع ويكتفي الحكم باخراج الكارت الاصفر !!!
لماذا لم نحاكم محمد رمضان بعد لبس ملابس نسائية عاريه ولف علم مصر وهو عاري وملابس حريمي بحفلات امريكا !!!
ياسادة حمادة الغلبان تم القبض عليه لمجرد أن رقص وخلع ملابسه بمدرجات الترسو في دوري المظاليم .
حمادة انسان بسيط من أصحاب الأمراض المزمنة وليس له أي دخل إلا أنه يبيع بالشارع شوية
بطاطس بطيخ حركنش علي عربية خشب حمادة بيحبه الكبير والصغير بمحافظة الغربية ومعروف لشعب كفرالزيات الشهم الجدع اللي بيحب بلده وطني وطني مخلص لبلده ولأهله وصاحب صاحبه .
حمادة لا يستاهل الاهانه ولا الحبس ولا البهدله له ولا احراج وقهر اولادة نفسيا ولا فضائح الترند حمادة جاهل لا يعرف القراءة ولا الكتابه ويحمل تلفون زراير لا يعرف ترند ولا شو حمادة اتصرف بعفوائيه وبساطه لم يقصد. الفعل الفاضح ولا يعي معني ذلك حماده راجل علي الفطره ..
لا تقتلوا فرحة حمادة الغلبان ولا تقهروه ولا تكسروه أمام أولاده ولا امام الرأي العام
معالي الدكتور أشرف صبحي وزير الشباب والرياضة لابد أن نكون رحماء بالبسطاء والغلابة ؛ كان لابد من محاكمة من صور حماده ومن نشر فيديو رقص حماده هؤلاء هم المتهمون وليس حماده لأن حماده مجني عليه بتصويره ونشر مقطع الرقص علي وسائل التواصل الاجتماعي .
معالي الوزير الخلوق أشرف صبحي حقيقي حماده لا يستحق هذه الاهانه والبهدله علي فعل فطري من مواطن لا نقول ساذج ولكن غلبان لا حول له ولا قوه..
ارحموا عزيز قوما ذل ..
#الغربية_كلها_حمادة_العشماوي .
#كفرالزيات_بتحب_حمادة .
#متضامن_مع_حمادة_الغلبان_اللي_ملوش_ضهر !!!